Scroll Top

5 manieren om je kunst te laten zien

Er is iets absoluut hip over het weergeven van je favoriete kunst. Het brengt een karakter en licht in de kamer. Zoveel als ik de conventionele beeldframe aanbid, zijn er ook vele andere mooie manieren om het licht in het kunstwerk op je muren te brengen.

1. Je poster inlijsten – klassieke manier om de kunst te tonen. U kunt perfecte en afordabele frames vinden in winkels zoals ikea, hema of enkele online webshops met veel verschillende

2. Verwijderbare poster strips – U kunt Tesa Powerstrips gebruiken voor posters is het de minst invasieve manier om de muren te versieren. Ze laten geen gaten achter die moeten worden gerukt, ze zijn erg makkelijk te gebruiken en ze zijn erg sterk. U kunt proberen de posterstrips in de hoek van uw papierafdruk te plaatsen en in de muur te plaatsen.

3. Plak met decoratieve tapes (washi tape) kleine en middelgrote kunst aan de muur of meubel. Het is een heel eenvoudige en unieke manier om de kunst te hangen. Het is zeker iets meer aan de kamer toe te voegen. Gebruik gewoon niet al die mooie, gekleurde en patronen washi tapes, kies een beperkt aantal van hen, maar een of twee verschillende types.

4. U kunt ervoor kiezen om uw kunstwerk op hardwareklemborden weer te geven. Ze worden normaal gesproken gebruikt om een ‚Äč‚Äčnotitie te maken, nu kunt u ze gebruiken om de kamer van je kleintjes te versieren. Hang ze met bijgesloten kunstwerk aan de muur door de hal te maken of door verwijderbare strips te gebruiken. U kunt ze ook op de plank of op de balie zetten.

5. Houten poster hanger. Een andere mooie manier om de kunst te hangen. Ik hou van die manier om de poster te hangen. Weinig stukje natuur verenigd met uw favoriete poster. U kunt ze kopen vanuit de winkel of gewoon zelf zelf maken.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.